Cultuurhuis Wherelant organiseert cursus interieurdesign

Algemeen
Lekker aan de slag met het interieur en antwoord op alle benodigde vragen.
Lekker aan de slag met het interieur en antwoord op alle benodigde vragen. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Cultuurhuis Wherelant start dinsdagmiddag 10 november met een nieuwe en korte cursus voor liefhebbers van interieur en design. Lekker uw eigen nestje gezellig maken voor de donkere dagen. Deelnemers krijgen een mooie basis om zelf in hun interieur aan de slag te gaan.

Wat is eigenlijk mijn persoonlijke stijl? Ik zou graag wat meer kleur willen toepassen in mijn huis, maar welke kleuren gebruik ik dan? Ik zou wel een andere indeling willen in mijn huiskamer, maar hoe pak ik dit aan? Hoe creëer ik meer rust in huis? Het zijn vragen waar men tijdens de cursus een antwoord op krijgt . Deelnemers krijgen een helder beeld over welke stijl(mix) het beste bij hen past.

Dit leidt tot een persoonlijk moodboard waarbij afbeeldingen, kleuren en materialen samen ieders persoonlijke stijl weergeven. In het tweede gedeelte gaat men aan de hand van dit  moodboard een ideale indeling maken van een ruimte in huis. Samen vormt dit een mooi uitgangspunt om thuis mee aan de slag te gaan.  Als u de smaak te pakken heeft, kunt u in december ook nog meedoen met de korte vervolgcursus. Docent Femmy Vroegop zal hier tijdens de basiscursus meer over vertelllen,

Inschrijven en meer informatie

De cursus interieurdesign bestaat uit drie lessen op de dinsdagmiddag van 13.15 tot 15.45 uur. Op www.wherelant.nl vindt je alle informatie bij het cursusaanbod, hier kun je je ook inschrijven. Of neem contact op met de administratie via 0299 43 47 77.

Cultuurhuis Wherelant ia gevestigd aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend. Alle lesruimtes zijn zo ingericht dat iedereen voldoende afstand tot elkaar kan bewaren en de lesgroepen zijn klein. De lokalen van Wherelant worden uitstekend geventileerd. Dat betekent dat er constant verse buitenlucht wordt aangevoerd en de afgezogen lucht wordt afgevoerd. 

Afbeelding