Duitse topkwaliteit in perfect afgewerkte e-bikes

Partnerbijdrage
Afbeelding
Duitse topkwaliteit voor Ebike Das Original. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - E-Bikes Purmerend is een onderdeel van PCS Bromfietsen Purmerend. Naast elektrische scooters van de merken Vespa, Niu en Super Soco verkopen zij nu ook elektrische fietsen van het merk; Ebike Das Original, e-bikes van Duitse topkwaliteit.

Ebike Das Original is een modern e-bike merk met veel specialistische ervaring. In korte tijd heeft het merk internationaal naam gemaakt.

Zo werden het twee keer achter elkaar testwinnaar in de Nationale E-bike test van de Telegraaf & Fietsbond (2018 en 2019). De ANWB beoordeelde Ebike Das Original in 2019 als hoogwaardige top E-bike met een 10 voor rijstabiliteit. Heel opvallend in de testen was steevast de hoogste beoordeling door de gebruikers, die deze E-bikes vaak ook als mooiste e-bike bestempelden.

“Wij zijn erg blij met de modellen line-up welke wij in de winkel hebben staan”, licht eigenaar Patrick Bellekom toe. “Er is bijvoorbeeld een mooie instap e-bike met de accu en motor van Bosch, en natuurlijk met schijfremmen en versnellingsnaaf van Shimano. Alleen het beste is goed genoeg! Daarnaast zijn er ook de Intube modellen, waarbij de accu in het frame verwerkt zit. En alle elektrische fietsen van Ebike Das Original staan voor een perfecte stroomlijning en afwerking.”

Kom naar de winkel voor een proefrit en om kennis te maken met deze mooie producten.

Wilt u liever aan huis een proefrit maken? Neem dan contact op met één van de medewerkers.                                                

E-Bikes Purmerend (powered by PCS Bromfietsen)

Neckerstraat 9

1441 KT Purmerend

T: 0299 413 770

www.ebikespurmerend.nl.