Genomineerden PRO-ondernemersprijs 2020 zijn bekend

Algemeen
George Bruijnesteijn van Sporting de Gors kan zijn geluk niet op. "Die nominatie kunnen ze me niet meer afpakken."
George Bruijnesteijn van Sporting de Gors kan zijn geluk niet op. "Die nominatie kunnen ze me niet meer afpakken." (Foto: Han Giskes)

PURMEREND - Corona of niet, maar de Purmerendse Regio Ondernemers (PRO) laten zich niet kisten en hebben zojuist de genomineerden voor de ondernemersprijs 2020 bekend gemaakt. Daarmee zijn de genomineerde bedrijven uitgeroepen tot zilveren winnaar.

In de categorie klein komt de uiteindelijke winnaar uit het rijtje Sporting de Gors, Multi-IJs en Kat’s Reclame. Bij de grote(re) bedrijven zijn het KramerKuiper Accountants en BRASA Purmerend die 50% kans hebben om tot winnaar te worden uitgeroepen. Normaal gesproken zijn er drie nominaties per categorie echter een bedrijf in de categorie groot heeft zich vanwege alle coronaperikelen terug getrokken.

Elk jaar worden de twee winnaars bekend gemaakt tijdens het nieuwjaarsfeest van de PRO, op de tweede zaterdag in januari. Aangezien een feestje vanwege corona heel ver weg is maakt de PRO de winnaars ergens in januari bekend.

Winnaars van alle ondernemersverkiezingen in Waterland worden afgevaardigd naar de verkiezing van de overkoepelende VOWA. Deze staat nog geprogrammeerd op 1 maart. De tijd zal leren of deze daadwerkelijk wordt gehouden.

https://youtu.be/PK2aT6tuJGU

Arwin Versteijne is met zijn Brasa Purmerend kanshebber in de categorie groot.