Nieuwe naam voor vertrouwde tandartspraktijk: Weidezicht Mondzorg

Partnerbijdrage
V.l.n.r.: tandartsen Grauwen, Hensbergen en Splinter.
V.l.n.r.: tandartsen Grauwen, Hensbergen en Splinter. ((Foto: Han Giskes) )

PURMEREND - Tandartspraktijk Kennedyplein en Weideveld Tandheelkunde presenteren met trots een nieuwe naam: Weidezicht Mondzorg. De praktijk werd in 2013 kleinschalig gestart op het Kennedyplein en groeide in zeven jaar tijd flink, zodat er in 2019 een tweede locatie werd geopend op het Abel Tasmanplein. “Om een duidelijkere verbinding tussen onze locaties te creëren werken we vanaf heden onder de nieuwe naam Weidezicht Mondzorg.” Tandartsen Grauwen, Hensbergen en Splinter vertellen over de praktijk.

Nieuwe cliënten kunnen zich inschrijven via de website of even bellen, langskomen op een van de twee praktijken om even kennis te maken kan ook. “Ook al is onze praktijk in de loop der jaren uitgebreid, we werken nog steeds met heel veel persoonlijke aandacht voor onze cliënten. Zij krijgen ook altijd heel duidelijk uitgelegd wat er moet gebeuren bij het bezoek en waarom. Dat is wel zo prettig als je in de tandartsstoel ligt!”, zegt Hensbergen.

Gespecialiseerd

Bij Weidezicht kan men terecht voor de reguliere tandartsbehandelingen en periodieke controles maar ook voor de gespecialiseerde behandelingen. “Ons team bestaat uit tandartsen met specialisaties op het gebied van o.a. orthodontie, implantologie en endodontologie. Deze tandartsen zetten beugels, plaatsen implantaten en voeren wortelkanaalbehandelingen uit. Het kan dus zijn dat we naar een collega intern doorverwijzen om de beste zorg te kunnen bieden”, vertelt Grauwen. “Bovendien is het mogelijk bij het laten zetten van beugels (doorzichtig of brackets) om al van tevoren met een 3d-impressie op de computer te laten zien hoe de tanden kunnen gaan staan. Er hoeft ook niet meer “gehapt” te worden om eerst een mal te maken, zoals dit vaak werd gedaan”, aldus Grauwen. Voor de huidige cliënten verandert er niet zo veel. “Cliënten kunnen gewoon op hun vertrouwde locatie blijven voor bijvoorbeeld de periodieke controles. Wel is het mogelijk om te switchen van locatie als dat gewenst is!”, vertelt Splinter. Voor de gespecialiseerde behandelingen maakt de praktijk vanaf heden wel onderscheid tussen de locaties. “Zo kunnen we de beste kwalitatieve zorg bieden!” Zie www.weidezichtmondzorg.nl. Gratis parkeren voor de deur.