Hart onder de riem bij De Wherevogels

Algemeen
Vrijwilliger Yvonne v/d Hoorn, die trouw de kantine bijhoudt, ontvangt de attentie van Ron Rijser (groene jas).
Vrijwilliger Yvonne v/d Hoorn, die trouw de kantine bijhoudt, ontvangt de attentie van Ron Rijser (groene jas). (Foto: Han Giskes)

PURMEREND - Geen ouderwets gezellige nieuwjaarsreceptie, maar toch even een contactmoment met daarbij een smakelijk ‘hart onder de riem’. Bij v.v. De Wherevogels kwamen afgelopen zaterdag vele vrijwilligers en Special Forces sporters langs om de nieuwjaarsattentie in ontvangst te nemen die de club samen met de Rotary voor hen in petto had. Rijser maakte er een leuk event van door een vrachtauto met glijbanen neer te zetten waarmee contactloos de attentie werd overgebracht.

Tekst gaat verder onder de afbeelding


Smakelijk hart onder de riem. (Foto: Han Giskes)

“Het is prima verlopen”, kijkt voorzitter Peter Steenbergen terug. “Gelukkig kwam iedereen goed verspreid dus het werd zeker niet te druk. We hebben zo’n 200 vrijwilligers, en daar zijn we heel trots op. Veel van hen zag ik voorbij komen maar ook heel veel sporters met een beperking, ook van andere clubs; allemaal lekker aan de koffie en de chocola. Voor hen is het natuurlijk heel zuur dat zij, omdat ze in een risicogroep zitten, al vanaf de eerste lockdown niet meer hebben kunnen trainen. Dit was om mee te geven; ‘hou vol!’ Uiteindelijk gaan we overwinnen, en we hopen in september weer lekker te kunnen sporten. En het was leuk elkaar weer even te zien, en een beetje bij te praten. Een contactmomentje. We zijn heel blij dat we dit hebben gedaan.”