Dani naar liveshows The Voice of Holland

Algemeen
Dani op het bordes van het Purmerends Museum aan de Kaasmarkt.
Dani op het bordes van het Purmerends Museum aan de Kaasmarkt. (Foto: Han Giskes)

PURMEREND - Dani van Velthoven was vrijdagavond in de laatste knock out van The Voice of Holland opnieuw keizer, koning en admiraal gelijk. De Purmerendse zanger wist de jury andermaal te overtuigen met zijn stem en eigenheid. Hij kan zich opmaken voor de liveshows.

Coach Anouk, niet altijd makkelijk te overtuigen en tevreden, was lovend over de performance van Dani. Ook Jan Smit liet weten zeer gecharmeerd te zijn van het optreden. “Ik ben vooral geraakt door de ingetogenheid waarmee Dani zingt. Op een goed moment denk je nu gaat ie vol uithalen, maar dan weet hij het toch heel klein en dichtbij zichzelf te houden”, aldus Smit, die er even later toch voor koos om Wybrand (met gitaar) een stoel te geven en Dani naar huis te sturen. Zover liet Anouk het niet komen.

Dat Dani van Velthoven nu naar de liveshows gaat zegt alles over zijn kwaliteiten. Coach Anouk beschikt alleen maar over toptalenten. Naast de Purmerender bewezen ook Lucas, Bram, Hanin en Wybrand de potentie te hebben om ver te komen. Na een spannende apotheose gaan Dani en Lucas verder.