Moment voor jezelf bij de schoonheidsspecialiste

Partnerbijdrage
Afbeelding
Yvonne Alberts in haar fonkelnieuwe salon. (Foto: Han Giskes)

PURMEREND - Waarom stellen zoveel mensen een bezoek aan de schoonheidsspecialiste zo op prijs? Yvonne Alberts weet dat als geen ander. Ze runde een kwart eeuw lang een schoonheidssalon in Amsterdam. Deze heeft ze verkocht en dit jaar start ze opnieuw vanuit haar woning in Purmerend. Een rustiger balans, om haar cliënten de aandacht en tijd te bieden die zij verdienen. “Als mensen eenmaal gewend zijn aan de schoonheidsspecialiste blijven ze komen”, vertelt Yvonne. “Natuurlijk omdat het goed is voor de huidconditie, maar ook voor de rust en ontspanning die het biedt.”

10% kennismakingskorting op gezichtsbehandeling

“Iedereen wil er verzorgd uitzien, en let op de kleding en het haar. Maar je huid is daar ook onderdeel van. Je ziet of iemand zijn huid goed verzorgd. De schoonheidsspecialiste reinigt de huid goed en diep. Als de huid dof en vermoeid is pept ze het op door vele handelingen en producten. Ze haalt even een gerstekorreltje weg, of een bultje en masseert de huid om de afvalstoffen te verwijderen. In het algemeen krijgt je huid een enorme boost omdat wij zes of zeven handelingen verrichten in een behandeling. Dan stap je naar buiten met een zachtere en gladdere huid, die zeker een maand schoon blijft. Wanneer je dat regelmatig herhaalt merk je dat je huid in een betere conditie komt. Zeker nu veel mensen thuis zitten, soms stress hebben, is er veel behoefte aan. Even een moment voor jezelf, even kunnen ontspannen. Dat kan bij ons.”

Focus op gezichtsbehandelingen

Yvonne had naast haar salon een goedlopende webshop met beautyproducten. “Ik had zelf inmiddels vijf merken en sinds 2008 ook de Bergman Beauty Care erbij. Samen met de salon was het wel een beetje veel. Tussen de behandelingen door sjouwde ik met de pakketten. Dus ik verkocht beide, om het anders te gaan doen. Vooral weer focussen op de cliënten en de gezichtsbehandelingen, daar ligt mijn hart en het is het leukste om te doen.”

Geheel verantwoorde merk

Voor haar nieuwe salon zocht ze ook een nieuw merk. Yvonne: “Ik vind het belangrijk te werken met producten op natuurlijke basis, en helemaal verantwoord zodat niemand concessies hoeft te doen. Ik kwam uit bij Madara. Dat is vernoemd naar een plantje, dat ook gebruikt wordt in één lijn. Het heeft werkstoffen die heel sterk anti-aging werken omdat die het DNA in de huidcellen beschermen tegen vrije radicalen. Alles is 100% biologisch, eco-gecertificeerd en dierproefvrij. Elk huidtype kan er tegen, zelfs de supergevoelige huid. Ik wil uitsluiten dat mensen iets op hun huid krijgen dat ze niet willen of dat ze niet kunnen verdragen.”

Kennismakingskorting

Het is leuk opnieuw te beginnen en Yvonne heeft er enorm veel zin in. “En om de opening samen met mijn cliënten te vieren krijgen zij ter kennismaking 10 procent korting op een gezichtsbehandeling naar keuze, op vertoon van dit krantenartikel.”

Salon Yvonne Alberts

T. 06-34612419

www.schoonheidssalonyvonnepurmerend.nl