Sportify Kids groeit!

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

REGIO - Sportify Kids is op dit moment actief in Purmerend, Waterland, Zaandam, Hoorn en Stedebroec. De combinatie van pedagogisch medewerkers en sportinstructeurs zorgt dagelijks voor een leuk en uitdagend programma gericht op onze vier pijlers; Sport, Creativiteit, Muziek en Vrije tijd.

Begin maart nam Sportify Kids kinderdagverblijf Kabouterbos. Naast de peuteropvang en buitenschoolse opvang is Kabouterbos het eerste kinderdagverblijf. KDV Kabouterbos is gelegen in de Purmer-Noord en biedt dagopvang aan kinderen van 0 t/m 4 jaar.

Buitenplein

KDV Kabouterbos beschikt over meerdere lokalen en maakt gebruik van het ruime buitenplein met verschillende speelattributen. Het aanbieden van gezonde biologische maaltijden en tussendoortjes, speelgoed gemaakt van natuurlijke materialen en de rustige kleuren in de ruimtes maken van Kabouterbos een fijne plek om op avontuur te gaan of om lekker uit te rusten.

BSO in de Toermalijn

Op 10 mei dit jaar opent de nieuwe buitenschoolse opvang “De Duikers” haar deuren in basisschool de Toermalijn. Deze nieuwe BSO locatie biedt volop mogelijkheden voor het unieke concept van Sportify Kids.

Op het ruime schoolplein kunnen de kinderen zich flink uitleven en bij slechter weer kunnen ze terecht in de gymzaal. Ook het nabij gelegen park leent zich goed voor het uitrollen van het sport en spelprogramma van Sportify Kids. De BSO-ruimte is ingericht met als doel een huiselijke sfeer te creëren waar kinderen zich veilig voelen en lekker kunnen spelen. Ook maakt Sportify Kids gebruik van de binnentuin waar de kinderen in de moestuin hun eigen groenten en fruit kunnen zaaien en oogsten. Kortom, elke dag ruimte voor leuke activiteiten!

Vakanties

Naast de reguliere BSO bied Sportify Kids tijdens vakanties en op studiedagen hele dagen opvang aan. De kinderen gaan dan op uitje, doen mee aan (sport)clinics, bezoeken de eigen sportdag of gaan helemaal los op het jaarlijks zomerfestival.

Nieuwsgierig naar de KDV, de peuteropvang of BSO? Voor meer informatie en inschrijvingen kunt u terecht op de website: www.sportifykids.nl