UW Haarspecialist Lisa is verhuisd

Partnerbijdrage
Afbeelding
Lisa de Rond (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Lisa de Rond is al sinds 2002 specialist in haarwerken, pruiken en haarstukken. Voorheen was ze werkzaam, onder de naam Hairstudio de Oase op de locatie Zuidland maar afgelopen maart nam ze haar intrek in een fonkelnieuwe salon in Medisch Centrum Novawhere. In deze warme, sfeervolle ruimte waar u alle privacy geboden wordt gaat ze verder onder de naam UW Haarspecialist.

Lisa is, met al ruim 35 jaar ervaring in het kappersvak en 18 jaar specialisatie in haarwerken, met recht een specialist te noemen. Haar naamsverandering sluit daarom ook perfect aan.

Kosteloos vrijblijvend intakegesprek

De haarwerken zijn een heel fijne oplossing voor mensen met verschillende haarproblemen. Aan de hand van een kosteloos vrijblijvend intakegesprek weet Lisa precies wat haar klant wil en verwacht en zal er een gericht advies gegeven worden. Daarnaast onderhoudt ze ook haarwerken.

Puur natuur

Lisa De Rond, is InFix Hair expert. Haar wat onbehandeld is, 100% puur natuur. Haar dat beweegt, haar dat je zelf kan onderhouden. Haar dat nat mag worden. In tegenstelling tot een synthetische pruik of een haarwerk gemaakt van Aziatisch haar, past een haarstuk van echt Europees haar het beste bij wie jij bent. De haarstructuur en het haartype zijn hetzelfde als jouw eigen natuurlijk haar. Kortom, je draagt een haarwerk dat heel natuurlijk en comfortabel zit.

Zo kun je leven zoals je het altijd al deed: in de zon en in de regen, al sportend, al shoppend, al lachend, al dansend,…

Er is een oplossing voor jouw probleem!

Haar kernwaarden:

· betrokkenheid, integer en maatwerk

· Anko gecertificeerd en erkend bij alle zorgverzekeraars

· Maatwerkspecialist Haarwerken

· Mogelijkheid tot huisbezoek (kosteloos)

· Specialisatie Infix Hair & Follea Hair

Heeft u een haarprobleem? Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn? Check de website: www.uwhaarspecialist.nl

Of vraag een vrijblijvend, kosteloos adviesgesprek aan via 0299 640553.