Online bijeenkomst over rouw van Stichting Luctus

Algemeen
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Op zondag 11 april houdt Stichting Luctus weer een online thema bijeenkomst via Teams. Thema ditmaal is ‘Herinneringen ten opzichte van Rouw’ en gastspreker is Rudy Nobel. De bijeenkomst start om 14.00 uur, deelnemers kunnen inloggen vanaf 13.45 uur. De bijeenkomst duurt ongeveer een uur.

11 april om 14.00 uur

Belangstellenden kunnen zich tot vrijdag 9 april aanmelden via info@stichtingluctus.nl, en daarbij aangeven via welk mailadres zij willen inloggen op de Teams-omgeving. Zaterdag ontvangen zij de link met de inlog en een duidelijke uitleg hoe dat te doen. Belangrijk is dat men beschikt over een computer, laptop, ipad of tablet met microfoon en camera.

Verlies- en rouwbegeleiding

Stichting Luctus biedt in een professionele setting verlies- en rouwbegeleiding, met ruimte voor samenzijn en groepsgesprekken. Onder ervaringsdeskundige begeleiding faciliteert de stichting bijeenkomsten waarin rouwbeleving centraal staat.

Belangrijke elementen hierbij zijn erkenning en herkenning van lotgenoten in het verdriet en de pijn van het gemis van een dierbare, werk of ander verlies.