Zondag livestream koffieconcert Onder de Linden

Cultuur
Afbeelding
Diana Kantner en Aarón Ormaza Vera. (Foto: aangeleverd)

MIDDENBEEMSTER - Komende zondag op 11 april valt er wederom te genieten van een livestream koffieconcert van Cultureel Centrum Onder de Linden. Dit laatste koffieconcert van dit seizoen wordt verzorgd door: Diana Kantner, mezzo-sopraan, en Aarón Ormaza Vera, piano. Aarón heeft twee jaar geleden ook een koffieconcert in Onder de Linden gegeven.

11 april om 11.00 uur

De Ecuadoriaanse pianist Aarón Ormaza Vera begint al jong met pianolessen. Hij studeert aan het Rachmaninov Conservatorium in zijn geboorteplaats Guayaquil. Aarón heeft aan vele internationale festivals en concoursen deelgenomen, onder meer in Cuba, Ecuador, de Verenigde Staten, Italië en Duitsland. Aarón is de jongste telg uit een gezin bestaande uit vijf musici. Hij werkt samen met andere strijkers, fluitisten en percussionisten, en ook met vocalisten en koren.

Diana Kantner

De jonge mezzosopraan Diana Kantner, geboren in Wenen, is haar muzikale carrière begonnen in het jeugdkoor van de Weense Staatsopera. Na haar studie in Saarbrücken (Duitsland), volgt zij nu het masterprogramma Vocal studies aan het Conservatorium van Amsterdam. Sinds het begin van haar professionele vorming heeft Diana als solist opgetreden in Duitsland, Oostenrijk, Italië, Nederland, Luxemburg en Frankrijk.

Kaart bestellen

Zoals twee maal eerder zal dit koffieconcert ook weer via een live-stream bij u thuis gebracht worden. Bestel uw kaart bij www.onderdelindenbeemster.nl en daarin vindt u een inlogcode.

U zorgt voor de koffie en Onder de Linden voor het concert.