VIDEO

Maandelijkse vlog over gezinsactiviteit in Laag Holland

Algemeen

REGIO - Eindelijk was het zover. We mogen op pad voor Dagje uit in Laag Holland. Sander slaakt een kreet bij het horen van het goede nieuws: elke maand mag Sander voor Bureau Toerisme Laag Holland en Rodi Media een vlog maken over een gezinsactiviteit in de regio Laag Holland.

Unieke samenwerking TwaanLab, Bureau Toerisme Laag Holland en Rodi Media

De Corona lockdown is voor niemand leuk, Sander, één van de grootste YouTube talenten van TwaanLab zag zijn dromen in het water vallen. Ruim een jaar geleden kreeg hij de vraag voor het verzorgen van een maandelijkse vlog voor het magazine Dagje uit in Laag Holland. De doorbraak waar Sander hard naartoe heeft gewerkt. Na alle moeilijke lockdownmaatregelen komt er steeds meer ruimte in mogelijke activiteiten, Sander kan dan ook eindelijk met enorme enthousiasme op pad!

Voor de eerste vlog is Sander met Toine een middag langs gegaan bij klimpark Twiske. Samen door de bomen klauteren, zip-linen en heerlijk actief in de buitenlucht bezig zijn, het klinkt als muziek in de oren van Sander. Eenmaal aangekomen bij het klimpark is het fris en waait het flink, trillend en klappertandend bekijken we het klimpark, overal zie je touwbruggen hangen en zijn de bomen gevuld met klimobstakels. Tussendoor zie je allemaal gekleurde helmen, jongeren en volwassenen die elk parkour proberen te overwinnen.

Klimgevoel

Na een korte introductie mochten Sander en Toine ook beginnen met klimmen. Al snel bleek het klimmen lastiger dan gedacht. De hindernissen hebben verraderlijke elementen verwerkt, en kosten meer energie en soeplesse dan vooraf gedacht. Na licht te stuntelen krijgen we steeds meer het klimgevoel te pakken en groeit onze behendigheid.

Zip-line

Als afsluitend obstakel stond de zip-line op het programma. Met een enorme kabelbaan vlieg je van de ene kant van het terrein helemaal naar de andere kant. Na ruim 2 uur geklommen te hebben en een groot deel van de hindernissen te hebben overwonnen hebben wij ons beloond met een heerlijke afdaling met de zip-line. Het was een heus avontuur, we hebben onwijs veel gelachen en zijn super actief bezig geweest.