Uit eten bij Kriti en Hospice in Vrijheid steunen

Algemeen
Marieke Zwart geflankeerd door Erol (links) en Karem van Kriti.
Marieke Zwart geflankeerd door Erol (links) en Karem van Kriti. ((Foto: aangeleverd))

PURMEREND - Vorig jaar werd de actie al breed uitgemeten, maar moest vanwege corona worden uitgesteld. Nu is het eindelijk zover. Grieks restaurant & tapasbar Kriti organiseert op dinsdag 18, woensdag 19 en donderdag 20 mei een benefiet-menu ten bate van Hospice in Vrijheid Waterland. Het menu bestaat uit Gyros Souflaki Mix en Baklava Mix voor de speciale prijs van € 22,50.

Erol en Karem van Kriti steunen het hospice daar waar ze kunnen. En daar is Marieke Zwart, hoofdcoördinator van Hospice in Vrijheid, dolblij om. “Het feit dat Kriti zich inzet voor ons huis maakt me heel gelukkig en dankbaar. Daarom hopen we dat zoveel mogelijk mensen op een van de drie dagen aanschuiven en ons aan de hand van deze fantastische actie een handje helpen”, zegt Marieke.

Hospice in Vrijheid Waterland is een bijna-thuis-huis dat speciaal is ingericht voor mensen die nog maar kort te leven hebben. Marieke: “Het is een liefdevol huis waar in alle rust en op eigen wijze afscheid kan worden genomen van het leven. Dat kan mede dankzij onze 80 vrijwilligers. Het zou o zo mooi zijn als we dit in stand kunnen houden. En aangezien we elke vorm van steun kunnen gebruiken, hoop ik op een grote opkomst”.

Vooraf telefonisch bestellen is verplicht. Het telefoonnummer van Kriti is 0299 42 90 49. Zij die vegetarisch zijn kunnen middels een telefoontje vragen naar de mogelijkheden.