Purmersteijn organiseert Oranjefestival

Algemeen
Afbeelding
Kennismaken met voetbal en Purmersteijn op het Oranjefestival. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - In aanloop naar het EK Voetbal voor het grote Oranje, organiseert Purmersteijn op maandag 24 mei (2e Pinksterdag) een geweldig Oranjefestival. Dit gratis festival voor jongens en meisjes van 4 t/m 14 jaar geeft de kinderen de kans om het sporten bij de voetbalvereniging te leren kennen. Maar het geeft vooral de mogelijkheid voor een hele leuke en sportieve middag.

Purmersteijn werkt in de organisatie van dit Oranjefestival samen met de KNVB. De spelers van Oranje en speelsters van de Oranje Leeuwinnen ondersteunen deze Oranjefestivals, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart.

Aanmelden voor deze leuke activiteit is heel makkelijk. Dit kan via de website van Purmersteijn (www.purmersteijn.eu), waar ook meer informatie te vinden is.