De beste manier om fit en sterk te worden

Partnerbijdrage
"Wij maken vrouwen sterker".
"Wij maken vrouwen sterker". ((Foto: aangeleverd))

PURMEREND - Na een periode van beperkingen en veel thuis zitten vanwege de corona maatregen willen veel vrouwen weer terugkomen in hun ritme en grip krijgen op hun gezondheid. Maar alleen is dat niet altijd even makkelijk. Daarom is er bij Curves Purmerend altijd een coach die je begeleidt bij je krachttraining, voeding en leefstijl.

Curves heeft nu een aantrekkelijk programma om kennis te maken; je kunt het 30 dagen proberen voor 30 euro. Vrouwen die graag willen sporten, maar wel in een vertrouwde omgeving, kunnen zo ervaren wat het effect is van Curves!

Belang krachttraining

Hoewel wandelen en fietsen bijdragen aan de dagelijkse beweging, blijft krachttraining van groot belang voor een fit lichaam, sterk immuunsysteem en gezonde levensstijl. Daarnaast helpt het om beter te slapen, stress aan te kunnen en je gelukkig te voelen.

Het doordachte krachttrainingsprogramma van Curves biedt een volledige training in een circuit, met toestellen die zich aanpassen aan jouw kracht en intensiteit. Ook fijn: de workout duurt maar 30 minuten. Dat betekent dat het zelfs in de drukste agenda past.

Hygiëne in sport

Curves Purmerend zet zich iedere dag in om vrouwen sterker te maken. Dit gebeurt door een prettige omgeving te creëren, waar je met een gerust hart kunt komen sporten. Zo hecht Curves, zeker nu, veel waarde aan hygiëne en sport je enkel met andere vrouwen in een ruimte zonder spiegels. Dit in combinatie met persoonlijke begeleiding van een Curves coach, maakt dat ieder lid haar doelstellingen binnen afzienbare tijd kan behalen.

Klaar om fitter en sterker te worden? Meld je aan bij de Curves Purmerend en ervaar het verschil!.

Curves Purmerend
Wagenweg 12A
1442 BX Purmerend

Heb je vragen of wil je graag meer informatie?
Bel ons dan op 0299 84 07 22 of mail naar purmerend@curves.nl