Heeft u iets gezien van laffe aanval op jonge vrouw?

Algemeen
Weet u iets? graag melden aan de politie. Dit soort laffe daden moeten onmiddellijk de kop worden ingedrukt.
Weet u iets? graag melden aan de politie. Dit soort laffe daden moeten onmiddellijk de kop worden ingedrukt. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - De politie zoekt getuigen van de laffe aanval van een nog onbekende man op een jonge vrouw. Het voorval gebeurde op woensdag 7 juli jongstleden rond 22.30 en 22.45 uur op de hoek van de Nieuwstraat/Plantsoengracht, ongeveer ter hoogte van de brug over de Stadsgracht.

De jonge dame fietste nietsvermoedend vanuit de Nieuwstraat richting Wolthuissingel. Bij camperplaats Bolwerk, ter hoogte van de oude algemene begraafplaats, stapte de vrouw af en werd plotseling aangevallen door de man. De politie is op zoek naar de man. Hij is naar schatting tussen de 30 en 40 jaar, is ongeveer 1.80 tot 1.85 meter lang en heeft een donkere huidskleur. Het kan nog zijn dat de man in een auto is gestapt, die stond geparkeerd op de daar aanwezige parkeerplaats.

Getuigen kunnen zich melden bij de politie. Dat kan door te bellen met 0800 8844. Anoniem is ook mogelijk, in dat geval belt u met 0800 7000.