Pip en Pelle openen theaterseizoen de Purmaryn

Algemeen
Een fragment uit de knotsgekke familievoorstelling.
Een fragment uit de knotsgekke familievoorstelling. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Na maanden van stil zitten, lege zalen en geannuleerde theatervoorstellingen, trapt het televisieduo Pip en Pelle op 26 september het nieuwe theaterseizoen in Purmerend af. Daarmee hebben zij de eer als eerste bespeler het vernieuwde Theater de Purmaryn te openen.

Het belooft een groot feest te wordenvoor de hele familie. Pip en Pelle toeren al meer dan acht jaar met hun groots opgezette kinderkomedie shows door Nederland. Films, televisieseries, drie albums, niets is dit duo te dol. Speciaal voor de opening van het nieuwe theaterseizoen pakken zij extra groots uit.

“Het wordt een echte lachspektakelshow. Knotsgek en een sensatie voor zowel de kinderen als hun ouders. Want wat is er nou fijner na al die ellende, om even goed te lachen?”, zegt Purmerender Ydwer Bosma, acteur en maker. De kinderen kunnen meedansen, meezingen en vooral meegenieten. “We kunnen echt niet wachten om weer te mogen optreden voor zoveel blije gezichten. Het is een eer om na lange tijd als allereerste weer voet te mogen zetten op heilige en bruisende theatergrond!”.

Door de coronamaatregelen heeft het theater een noodzakelijke pauze gehad. Dit moment werd aangegrepen om onder andere een grote verbouwing van de backstage te realiseren. Ook de toegankelijkheid voor mindervalide bezoekers is sterk verbeterd. 

In deze doldwaze komedie-familieshow draait het allemaal om een belangrijke brief van de koning. Als dan ook nog Pinokkio om de hoek komt kijken, begint de chaos! Dansende koeien, dwarrelende veren, knettergekke goochelaars en rondvliegende postbodes. Niets is te dol en alles komt in hoog tempo voorbij.

Kaarten zijn te koop voor €10,- euro aan de kassa van Theater de Purmaryn of via www.depurmaryn.nlNoot