5 tips om je sleutel niet meer kwijt te raken

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Het gebeurt regelmatig dat je even niet weet waar je je sleutel hebt gelaten, of dat je je sleutel kwijt bent. Gelukkig zijn er handige tips om te zorgen dat je niet zo gauw je sleutel kwijt raakt. Bij veel winkels verkopen ze voor de dames een zogeheten BH portemonnee. Deze is bedoeld om wat briefgeld in te doen. Je kan in plaats van briefgeld dan bijvoorbeeld je huissleutels of autosleutels in deze portemonnee te doen. Je kan ook tracker aan je sleutelbos doen, zodat je je sleutels terug kan vinden. Ook is het handig om je sleutels aan een keycord te doen, en deze in je tas te doen. Je kan ook haak aan je sleutelbos doen, zodat je je sleutels aan je broek kan haken of aan je tas. Zo raak je minder snel je sleutels kwijt. Handig!

Een slotenmaker in jouw buurt?

Herkenbaar? Voor de zoveelste keer ben je je sleutel kwijtgeraakt? Wat vervelend! Het kan soms voorkomen dat je je sleutel niet meer terug kan vinden en dat je met spoed je woning binnen moet of met auto weg moet. Dan is het altijd handig om een slotenmaker in te schakelen, zodat je weer toegang krijgt tot je woning of auto. Er zijn in Nederland heel veel verschillende slotenmakers, zoals Slotenmaker Slotenmeester, die een heel breed werkgebied heeft. Er is dus vast en zeker een slotenmaker Slotenmeester die bij jou in de buurt werkzaam is.

 Buitengesloten. En nu?

Je hebt de autosleutel in de dichte auto laten liggen, herkenbaar? Of je hebt de voordeur achter je dicht getrokken, maar je komt er achter dat je sleutels nog binnen liggen. Wat vervelend! Gelukkig zijn er slotenmakers die je kunnen helpen, zodat je gauw weer je auto in kan. Of dat je je woning snel weer kan betreden. Maar soms moet een slotenmaker helaas een slot forceren en moet een slot vervangen worden. Ook bij jou in de buurt is vast en zeker een slotenmaker te vinden, als je bijvoorbeeld Goes woont, dan kan je via Slotenmeester een slotenmaker in Goes vinden die je snel helpt.

 Wat kost een slotenmaker?

Als je een slotenmaker inschakelt, wil je natuurlijk wel weten wat de kosten zijn. Logisch! De kosten voor een slotenmaker kunnen enorm verschillen. Dit heeft te maken met wanneer de slotenmaker nodig is en wat de situatie is. Als een slotenmaker in de avonden of in het weekend moet komen dan wordt er vaak toeslag gerekend. Gemiddeld betaal je voor je een slotenmaker tussen de €60 en €100, dit is berekend als het geen spoedklus is en overdag. Moet er een slot vervangen worden? Dan komen er nog materiaalkosten er bij. Komt een slotenmaker in het weekend of in de avond langs, voor een spoedklus bijvoorbeeld? Dan liggen de kosten al gauw tussen de €100 en de €150. Even schrikken, maar als je ècht je huis niet in kunt heb je geen andere keus!

 (Dit artikel valt buiten de redactionele inhoud van Rodi Media)