Marcel Kapteijn & The Raindogs zondagmiddag 30 januari in P3

Algemeen
Het trio zal het publiek zondagmiddag verwennen.
Het trio zal het publiek zondagmiddag verwennen. ((Foto: aangeleverd))

PURMEREND - Nu wel vast staat dat premier Rutte en minister Kuipers dinsdagavond vergaande versoepelingen bekend maken, gaat het eindelijk gebeuren. Zondagmiddag 30 januari vanaf drie uur staan Marcel Kapteijn & The Raindogs in P3. Het optreden stond al eerder gepland, maar corona stak elke keer een spaak in het wiel. “Wij zijn er klaar voor, nu Rutte nog”, reageert Marcel Kapteijn als we hem vragen naar het optreden in de Purmerendse pop- en cultuurtempel.

Wij zijn er klaar voor, nu Rutte nog

Kappie komt dus samen met zijn Raindogs naar P3 om het publiek te verwennen met eigen liedjes die je het gevoel geven ze te kennen. Een mix van intieme songs en rauwe blues, intens gezongen vanuit de tenen. En natuurlijk aangevuld met nieuwe songs. Ongecompliceerd en door interactie met het publiek krijgt het concert vorm en geeft het een intiem huiskamerachtige sfeer. Zo zijn de optredens van het trio altijd nog gegaan dus alle reden om aan te nemen dat het zondag dezelfde prettige kant op gaat.   

Met zijn rauwe stem neemt Kapteijn het publiek mee en laat je ademloos luisteren naar zijn songs. Samen met The Raindogs, bestaande uit Sander Schuurman op gitaar en Nico Dobber op percussie, vermaken ze het publiek met humor en theater, een optimale beleving. 

De zaal gaat om halfdrie open. Kaarten kosten in de voorverkoop € 14,70, aan de deur € 16,70 (inclusief € 1,70 fee). Kaarten zijn te bestellen via de website p3purmerend.nl