Is Bitcoin Prime betrouwbaar?

Algemeen
Bitcoin Prime is handelssoftware die het kopen en verkopen van Bitcoins van een investeerder overneemt.
Bitcoin Prime is handelssoftware die het kopen en verkopen van Bitcoins van een investeerder overneemt. (Foto: aangeleverd)

Een zoektocht naar de meest praktische manier om in Bitcoins te handelen, brengt je ongetwijfeld langs het aanbod van Bitcoin Prime. Het gebruik van deze geavanceerde trading bot lijkt enorm praktisch en kan een zeer rendabele keuze zijn. Daarbij maak je gebruik van een zeer gebruiksvriendelijk platform en zijn de kosten van het gebruik van Bitcoin Prime laag. Doordat dit te mooi lijkt om waar te zijn, roept dit de vraag op of Bitcoin Prime betrouwbaar is. Om op zoek te gaan naar het antwoord doken wij in het aanbod van Bitcoin Prime.

Dit biedt Bitcoin Prima aan

De eerste waar we een antwoord hebben gezocht, is wat Bitcoin Prime precies aanbiedt. Bitcoin Prime is handelssoftware die het kopen en verkopen van Bitcoins van een investeerder overneemt. Volgens de website zelf maakt Bitcoin Prime gebruik van de kracht van blockchain en AI om ‘s werelds beste auto-trading services aan te bieden. Bitcoin Prime is dus een trading bot die de Bitcoin markt analyseert en op basis van de koersverwachtingen overgaat tot koop en of verkoop van de digitale munt. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een hefboom structuur waardoor ook kleine investeringen nog sneller kunnen groeien.

Wat kost het gebruik van Bitcoin Prime?

De kosten voor het gebruik van Bitcoin Prime zijn wat lastiger op de website te vinden maar het lezen van de welbekende kleine lettertjes geeft je meer inzicht hierin. De minimale inleg in je account is USD 250. De kosten voor het gebruik van de handelssoftware zijn beperkt. Er wordt uitsluitend een commissie van 2% gerekend op winstgevende accounts. Verliesgevende account blijven onbelast. Daarnaast is er een beperking in de opnamemogelijkheden. Je kunt maximaal 10 keer per maand kosteloos een bedrag van USD 20 opnemen. Als je deze opname meerdere keren wenst te doen, wordt er een bedrag in rekening gebracht.         

Hoe betrouwbaar is Bitcoin Prime?

Het platform van Bitcoin Prime is zeer gebruiksvriendelijk te noemen. Een account is eenvoudig aan te maken en de handelsrobot is simpel in gebruik. Je registreert je, je stort het minimale bedrag, je stelt de handelsrobot in en vervolgens druk je op de “live-knop” om het handelen met je investering van start te laten gaan. Wat er na het drukken van deze bewuste knop gebeurt, is niet te voorspellen. Je hebt immers geen directe controle meer over je investering. Hiermee wordt een risico gelopen. Zoals op de Bitcoin Prime website wordt aangegeven: de winstgevendheid hangt af van de marktvolatiliteit en de toegepaste instellingen.

Daarnaast speelt de betrouwbaarheid van Bitcoin Prime een rol. Op diverse platforms lees je over veel tevreden gebruikers maar op het internet zijn ook andere geluiden te horen en dat moeten we voor de volledigheid van dit artikel ook zeker onder je aandacht brengen. Oordelen kunnen we niet, aangezien het gelijk van een van beide kanten helaas niet volledig bewezen is. 

Dit artikel valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.