Cadeauwinkel SoLow komt in Eggert Center Purmerend

Algemeen
Het centrum blijft volop in ontwikkeling.
Het centrum blijft volop in ontwikkeling. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Nieuwkomer SoLow opent in maart, naast Basic-Fit, een 800 vierkante meter grote winkel in Eggert Center in Purmerend. De winkel vormt een inspiratiebron voor feest, knutselen en cadeaus en nog veel meer. Van knutsel- en hobbyartikelen, spellen, speelgoed, huishoudelijke spullen tot gereedschap om te klussen.

Volgens een woordvoerder van Wereldhave, eigenaar van het Eggert Center, wordt SoLow de leukste cadeau- en feestartikelenwinkel in de buurt met altijd een actueel assortiment met verrassende thema artikelen, gebruiksartikelen en hebbedingetjes. 

Het Eggert Center blijft ook na de grote vernieuwing van enkele jaren geleden voortdurend in ontwikkeling. Zo werd eind vorig jaar bekend dat het centrum een nieuwe impuls krijgt met de komst van een Jumbo City supermarkt en de bestaande HEMA zal verhuizen naar een compleet nieuwe winkel aan de ingang bij de Zuidersteeg. De openingsdata van beide nieuwe winkels worden binnenkort bekend gemaakt. 

Het Eggert center kent een gevarieerd en sterk aanbod van retailformules en lokale Purmerendse ondernemers. Maar ook voor ambitieuze (lokale) ondernemers of merken is er nog ruimte in het centrum. Speciaal voor deze doelgroep heeft Wereldhave het PopUp concept ‘UpNext’ in het leven geroepen. Het is mogelijk om snel en tegen flexibele voorwaarden een PopUp winkel te openen in het Eggert Center en zo duizenden consumenten per dag te bereiken. 

Meer informatie over UpNext is te vinden op www.wereldhave.com/upnext