Zaterdag twee keer Jack Wouterse bij De Verbeelding

Algemeen
Zaterdag een dubbele voorstelling van Jack Wouterse en Toeac.
Zaterdag een dubbele voorstelling van Jack Wouterse en Toeac. (Foto: Sergio Gridelli)

PURMEREND - Theater De Verbeelding is heel blij dat de deuren weer open kunnen. Zaterdag 29 januari staat de muziektheatervoorstelling Bloedkoraal met Jack Wouterse en het accordeonduo Toeac op de agenda. In het kader van de nog gelden maatregelen zijn ze bereid om die dag twee keer op te treden; om 19.00 en 20.45 uur. 

De tekst is van Peer Wittenbols geïnspireerd op het eeuwenoude verhaal van Orpheus en Euridice. Tuur, een man in de herfst van zijn leven, wordt met loeiende sirenes naar de IC gebracht. Terwijl het ziekenhuispersoneel vecht voor zijn leven, wordt Tuur teruggeslingerd naar zijn jaren als jonge vent. De tijd waarin hij een amour fou beleefde met Meie. Het was een korte maar intens gelukkige periode vol liefde, drank en eindeloze vrijpartijen, tot het noodlot genadeloos toesloeg

Voor de voorstelling van 19.00 uur zijn nog kaarten verkrijgbaar. Voor die van 20.45 uur gaat het om de laatste kaarten. Het publiek zit aan tafeltjes in de zaal. 

De Verbeelding presenteert de voorstellingen in P3, Purmersteenweg 17-19.  Kaarten kosten  € 16,50 (Vrienden/CJP € 14,50), incl. reserveringskosten. Kaartverkoop via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook en Instagram.