Kerstliederen zingen voor senioren 65

Nieuws
Het wordt een muzikale ochtend in gezellige kerstsfeer. (Foto: Shutterstock)
Het wordt een muzikale ochtend in gezellige kerstsfeer. (Foto: Shutterstock) rodi.nl

PURMEREND - Donderdag 13 december organiseert 'Kunstgenoten in beweging' een muzikale ochtend in kerstsfeer voor senioren van 65 jaar en ouder. Het ensemble ‘Heksenketel’ brengt klassieke kerstliederen ten gehore die eenvoudig meegezongen kunnen worden door de deelnemers.
'Heksenketel' bestaat uit 10 personen die diverse instrumenten bespelen zoals bijvoorbeeld accordeon, viool, gitaar, piano en blokfluit. Ervaring met zingen is niet belangrijk, iedereen is welkom.

Aanmelden

De activiteit is van 10.00 tot 12.00 uur bij Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend. Deelname aan deze ochtend kost € 5,- die contant voor aanvang van de activiteit betaald kan worden. U dient zich van tevoren aan te melden zodat we weten op hoeveel personen we kunnen rekenen. Aanmelden kan via mail cursusbureau@evean.nl of telefonisch via nummer 088-3833397.
Elke donderdag

'Kunstgenoten in beweging' organiseert elke donderdagochtend een activiteit voor senioren vanaf 65 jaar De activiteiten zijn bedoeld als leuke tijdsbesteding, om mensen te ontmoeten of om iets bijzonders te leren. Het programma vindt u op de website www.evean.nl/cursussen. 'Kunstgenoten in beweging' wordt ondersteund door Cultuurhuis Wherelant, Evean en Spurd met dank aan het Prins Bernhard Cultuurfonds, Rabo Coöperatiefonds, Oranje fonds, VSB fonds, RCOAK, en fonds Sluyterman van Loo.