Dubbele kerstviering

Nieuws

PURMEREND – De Protestantse Gemeente Purmerend houdt op maandag 24 en dinsdag 25 december kerstvieringen in de grote zaal van de Taborkerk aan de Maasstraat 2. Het motto is 'Kerst vier je samen'. Iedereen, jong en oud, is welkom.
Het betreft een kerstnachtviering op 24 december om 21.00 uur. Medewerking verleent het Koor Cantamo onder leiding van musicus Peter Wagenaar en harpiste Merel Naomi. Een aantal Christmas Carols van Frank Ferko worden ten gehore gebracht. Het thema is 'Onweerstaanbaar licht, geen mens is lichtdicht!'. Voorganger is ds. Gerard Nieuwburg. Na afloop is er voor de bezoekers glühwein, chocolademelk en kerstbrood.
Op Eerste Kerstdag, dinsdag 25 december om 10.00 uur, is er een viering. Naast het zingen van mooie kerstliederen wordt het geboorteverhaal verteld en vertoond voor kinderen. Het kerstthema voor volwassenen is 'Zie, hoor, doe'. Ook hier heeft Het koor Cantamo een inspirerend aandeel. Voorganger is ds. Gerard Nieuwburg. De kerkbezoekers krijgen een lichtgevende attentie.
Voor meer informatie is verkrijgbaar bij Gerard Nieuwburg, tel. 06 22 44 72 66.