Familiekerstfeest met Frans Limburg

Nieuws
Frans Limburg. (Foto: aangeleverd)
Frans Limburg. (Foto: aangeleverd) rodi.nl

PURMEREND - In de Purmerkerk wordt op maandag 24 december om 19.00 uur op een bijzondere manier het familiekerstfeest gevierd. De vaste elementen, zoals kaarsen, licht, warmte, kerstliederen, ontmoeting, een hapje en een drankje zullen niet ontbreken. Maar als extraatje klinkt ook een heel bijzonder verhaal deze avond.
Purmerender Frans Limburg neemt de bezoekers mee in een inspirerend verhaal rond de geboorte van een bijzonder kind. Frans is een bijzonder goede verhalenverteller, hij weet de toehoorder als geen ander mee te nemen in het verhaal.

Verhalenverteller

Als verhalenverteller is Limburg actief voor cultuurproducent Stadsavonturen uit Utrecht, waar hij lid is van het team vertellers, entertainers en musici. Hij heeft ook werken op zijn repertoire staan voor harmonie- en fanfare orkest met acteur en verteller, waaronder Ahab!, De Verschrikkingen van het IJs en de Duisternis en Goeree-Overflakkee - leven met wind en water.
Blazer

Het zijn allemaal werken die hij met heel veel plezier uitvoert, vooral vanwege de chemie tijdens het samenwerken met orkest en dirigent en de affiniteit met de HaFaBra wereld vanuit zijn eigen verleden als blazer.
De toegang tot de dienst op 24 december is gratis. Er vindt wel een collecte plaats. De Purmerkerk is gevestigd aan de Westerweg 50. Voor meer informatie kan men een e-mail sturen naar ds. Henri Frölich: ahfrolich@gmail.com Of kijk op www.purmerkerk.nl