Zaalvoetbal om Finish Profiles Cup - Aanstaande zondag van 12.00 tot 17.00 uur in De Beuk

Nieuws
John Keijer is een van de optredende artiesten, na afloop van het toernooi, in het sportcafé. (Foto: Rodi Media)
John Keijer is een van de optredende artiesten, na afloop van het toernooi, in het sportcafé. (Foto: Rodi Media) rodi.nl

PURMEREND - Komende zondag, 23 december,staat De Beuk aan de Van IJsendijkstraat in het teken van zaalvoetbal op het scherpst van de snede. Oude tijden herleven, want met de organisatie van de strijd om de Finish Profiles Cup wordt een oude traditie rond Kerstmis nieuw leven in geblazen. Reken maar dat de deelnemende teams gebrand zijn om te winnen. Het begint om 12.00 uur.
De laatste wedstrijd is rond 17.00 uur afgelopen. Daarna gaat in sportcafé De Beuk het dak eraf met muziek van achtereenvolgens John Keijer, Johnny Lemaire, Denny Braaf en DJ Rieg. Dit muzikale deel eindigt om 21.00 uur.

Deelnemers

De volgende teams zijn van de partij: De Heeren, Het Wapen, Het Slot, De Artiest, Brasa, Rooie Sien, De Balustrade, Le Grande, Finish Profiles, De Kluif, Het Kalfje, Dierenspeciaalzaak Bormann (neemt de plaats is van Abutilon), De Beuk, De Bonte Koe, Taxi Volendam en Hoedje van de Koningin.
Fieldpro

Er wordt gespeeld met ballen van het merk Fieldpro. Twee exemplaren zijn speciaal voor het toernooi beschikbaar gesteld door Fieldpro, dat is ontstaan uit een idee van de oprichters, Hayk en Stephan Simons. Fieldpro-ballen voldoen aan alle eisen die de FIFA stelt en zijn ze minstens zo goed als de andere bekende merken. In de praktijk is gebleken dat alle jeugdspelers (van de Fjes tot de A-junioren) en alle senioren een voorkeur heeft voor ballen van Fieldpro.
De entree tot De Beuk is gratis.