Jon van Eerd schrijft en speelt in eigen musical - Komische musical Charley met sterrencast in de Purmaryn

Nieuws
De meester van de lach, hier rechts op de bank, komt met een live-orkest naar Purmerend. (Foto: Joris van Bennekom)
De meester van de lach, hier rechts op de bank, komt met een live-orkest naar Purmerend. (Foto: Joris van Bennekom) rodi.nl

PURMEREND - Op vrijdag 28 en zaterdag 29 decemberom 20.15 uur is de komische musical Charley te zien in theater de Purmaryn. De meester van de lach komt met een sterrencast en een live-orkest.
Jon van Eerd combineert dwaze verwikkelingen, gekke fysieke capriolen en gierende dialogen met dolkomische maar ook prachtige shownummers. Gebaseerd op zijn bekende komedie ‘De Tante van Charlie’ schreef hij samen met West-End en Broadway-componist Michael Reed een hilarische komische musical die niet eerder te zien was.
De Britse componist en dirigent Michael Reed componeerde de nieuwe muziek voor Charley. Reed werkte mee aan meer dan twintig shows op West End. Hij werkte eerder samen met Van Eerd tijdens de musical Moeder, ik wil bij de revue. Van Eerd speelt wederom de hoofdrol.

Charmante tante

Als Charley gedwongen wordt zich voor te doen als een charmante tante, om twee jonge verliefde stellen uit de brand te helpen, komt hij er al snel achter dat hij niet echt voor vrouw in de wieg is gelegd. Zeker niet als de twee vaders hun oogje op hem..excuus.. háár laten vallen. En als het nog niet erger kon, arriveert zijn lang verloren liefde Ella met de échte tante.
Van Eerd schittert samen met Vera Mann, Anne-mieke Ruyten, Laus Steenbeeke, Hugo Haenen, Priscilla Knetemann, Jonathan Demoor, Job Bovelander en Aimée de Pater in deze komische musical.