Dinsdag wenst Purmerend elkaar een goed 2019 - Met optredens van diverse artiesten waaronder Wolter Kroes

Nieuws
Op verschillende avonden werden curlingtoernooien gespeeld. (Foto: Han Giskes)
Op verschillende avonden werden curlingtoernooien gespeeld. (Foto: Han Giskes) rodi.nl

PURMEREND - Dinsdag 1 januari wenst Purmerend elkaar een mooi en gelukkig 2019. Volgens goede traditie gebeurt dit op de Koemarkt. Dit jaar middenin het decor van Winters Purmerend. Het oficiële programma begint om 15.30 uur en zal rond 18.00 uur eindigen.
Voorafgaande aan 'Purmerend wenst elkaar...' houdt het college van Burgemeester en Wethouders van Purmerend de nieuwjaarsreceptie in theater de Purmaryn. Aanvang 13.30 uur.
De Purmerendse zanger John Keijer is host tijdens 'Purmerend wenst elkaar...'. Hij zal de verschillende optredens aankondigen. Onder de artiesten niemand minder dan Wolter Kroes. De Zaankanter zal er - net als Ruth Jacott op 1 januari van dit jaar deed - een gigantisch feest van maken.

Goede sfeer

Een terugblikje op Winters Purmerend van afgelopen week leert dat de weersomstandigheden voor evenementen als Bourgondisch Purmerend en de Herdertjestocht niet bepaald ideaal waren. Desondanks wisten vele bezoekers het culinaire onderdeel te vinden en namen veel grote en kleine herders de moeite om de theatrale wandeltocht te ondernemen. Ondanks de aanhoudende regen was de sfeer goed en gezellig.
Op het ijs van Winters Purmerend was er ook verschillende avonden Curling. Met veel enthousiasme werd door verschillende teams met de stenen 'gegooid', geschoven en geveegd.
Van de ijsbaan op de Koemarkt is nog tot en met zondag 6 januari te genieten.

Op verschillende avonden werden curlingtoernooien gespeeld. (Foto: Han Giskes)
Op verschillende avonden werden curlingtoernooien gespeeld. (Foto: Han Giskes)