Drie eenakters voor aan de bar tijdens de donkere dagen... - Theaterstichting Puik presenteert onder 'Het Kan Alti

Nieuws
Theaterstichting Puik presenteert 'Het kan altijd erger'.(Foto: aangeleverd)
Theaterstichting Puik presenteert 'Het kan altijd erger'.(Foto: aangeleverd) rodi.nl

PURMEREND - Theaterstichting Puik presenteert onder de titel 'Het Kan Altijd Erger' op drie opeenvolgende zondagmiddagen in januari een theatrale route die bestaat uit drie eenakters met hier en daar een muzikaal accent die samen goed zijn voor een heerlijke theatermiddag om de winterblues te verdrijven. Drie verhalen, ruim voorzien van familie- en liefdesdrama’s, waarin de lach en de traan dicht naast elkaar liggen. Zondag 13, 20 en 27 januari 2019 zijn de theatervoorstellingen te zien op de Koemarkt te Purmerend. Start van de route is om 14.00 uur.

Schrijf 'n eenakter waarbij je het gevoel bekruipt 'Het Kan Altijd Erger'bedachten Vincent Albers, Hans Jager en Peter Zuurveld voor elkaar. Hun pennenvruchten zijn los van elkaar te bewonderen, maar een aandachtige kijker ziet wellicht dwarsverbanden. De PUIK Eenakter Route voert drie groepen langs drie cafés op de Koemarkt om in één middag alle drie de eenakters te zien.

De Ware Jacob - Proeflokaal Bakker

Ingrid is op zoek naar warm gezelschap. Haar hoop op ware liefde heeft ze allang opgegeven. Vrolijk vertelt zij haar levensverhaal met fijne hobbels en diepe dalen. Ingrid maakt je deelgenoot van haar grote bewondering voor Marlene Dietrich. Samen met jou geniet Ingrid van het optreden van een zangeres die ze steevast Lilly noemt.
Het Verloren Schaap - Café Lansdael

Piet kruipt uit zijn schulp en praat honderduit over zijn jeugd in Purmerend, de jaren die hij in de Verenigde Staten doorbracht én zijn zoektocht naar zijn grote liefde uit het verleden. Maar hoe gelukkig waren zijn jeugdjaren in Purmerend nu echt? Was zijn carrière in 'the States' eigenlijk wel zo glansrijk? Vindt hij zijn jeugdliefde terug of niet? Op 27 januari zijn we te gast in Pure Food & Drinks i.p.v. Lansdael.
Voor ‘t Geluk Geboren - Café De Heeren

Faye vertelt en zingt over hoe je gelukkig wordt door het je alleen maar te verbeelden. Daarnaast weet zij exact hoe je de juiste hoeveelheid alcohol tot je kunt te nemen om in een gelukzalige roes te kunnen blijven leven. Maar dat is niet altijd makkelijk als je de liefde van je leven en je biologische ouders nog niet hebt gevonden…
Reserveer kaarten

Zondag 13, 20 en 27 januari 2019 zijn de theatervoorstellingen te zien op de Koemarkt te Purmerend. Start van de route is om 14.00 uur. Duur ca. 2,5 uur. Kaarten kosten 12,50 euro per persoon. Reserveer vooraf via puiktheater@gmail.com of via tel: 06-18651896. In de bevestiging wordt vermeld in welk café de route van start gaat.