Leerwerktraject No Limits - Ga jij de uitdaging aan?

Nieuws
No Limits nodigt je uit de superheld in jezelf te ontdekken. (Foto: aangeleverd)
No Limits nodigt je uit de superheld in jezelf te ontdekken. (Foto: aangeleverd) rodi.nl

REGIO - No Limits nodigt je uit om het beste uit jezelf te halen en de superheld in jezelf te ontdekken. Via een leerwerktraject bij No Limits krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen. No Limits (voorheen Special Forces Work genoemd) is het opleidingscentrum in de regio Zaanstreek/Waterland voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het opleidingscentrum helpt mensen met een matige tot licht verstandelijke beperking en/of mensen met een lichte psychiatrische beperking, op weg om zich te ontwikkelen.

Je kunt kiezen uit: Horeca, Woonhulp, Logistiek, Groen en Schoonmaak. Vooral Horeca en Woonhulp zijn bijzonder in de regio. Daarvoor moet je gewoon bij No Limits zijn! Een leuke en enthousiaste groep van begeleiders en jobcoaches helpt je tijdens het leren en werken.
No Limits is onderdeel van Prinsenstichting en zet zich in voor een maatschappij waarin iedereen kan meedoen. No Limits kijkt naar wat je leuk vindt, waar je goed in bent en hoe je dit zo goed mogelijk kunt inzetten.
Hierdoor leer je nieuwe dingen en kun je doorgroeien naar (betaald) werk. Meer weten? Bel 0299-459506 of mail nolimits@prinsenstichting.nl. Dan hoort men graag jouw verhaal en vertelt No Limits je over de mogelijkheden.