Wat gezellig dat ik u weer spreek!

Nieuws

Op het servicepunt staat de telefoon roodgloeiend. “Goedemorgen, met Conny van de boodschappenservice”, klinkt het vrolijk. “Wat gezellig dat ik u weer spreek”, klinkt de Amsterdamse tongval.
Vervolgens noteert Conny samen met onze abonnee de boodschappen voor die week. Samen kijken zij welke groenten, koekjes en andere benodigdheden aanwezig zijn. “Deze week zijn er geen spruitjes maar wel boerenkool of andijvie”, zegt Conny. “Dan toch maar een potje rode kool met appeltjes?”. Het gesprek is bijna ten einde als de abonnee zegt: “doe er maar 2 extra kerstkransen bij. Die wil ik uit dankbaarheid geven aan Willem en Rob, die leuke vrijwilligers die ons elke week de boodschappen afleveren en in de kasten zetten."
Na het noteren van alle boodschappenlijstjes zorgen andere vrijwilligers ervoor dat de bestellingen bij DEEN klaargezet worden. Bij de bezorging van de boodschappen ontstaan mooie en bijzondere contacten. Het sociale aspect, gewoon even een gezellig praatje staat centraal. Zo ontstaan er vriendschappen en waardevolle contacten. Onze vrijwilligers (Elly, Anneke, Willem, Marije, Willem en Rob) die wekelijks de boodschappen verzorgen voor onze abonnees, in samenwerking met DEEN, doen dat met heel veel plezier en staan altijd voor uw klaar!
Is het voor u niet meer mogelijk om zelf uw boodschappen te doen? De boodschappenservice van WonenPlus kan dan voor u of uw mantelzorger deze taak overnemen.
RSWP (WonenPlus) Purmerend wenst alle vrijwilligers, abonnees en mantelzorgers fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2019! Ook in 2019 staat RSWP voor u klaar!