(Foto: Picasa)

Prinsenstichting zet deuren locaties open

PURMEREND - De Week van Zorg & Welzijn vindt plaats van maandag 11 tot en met 16 maart. Heel veel zorg- en welzijnsorganisaties openen die week hun deuren om je te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. Ook Prinsenstichting doet mee. Iedereen is van harte welkom op liefst 9 locaties. De medewerkers en cliënten laten belangstellenden graag zien hoe zij werken en wonen.

Week van Zorg & Welzijn van 11 tot en met 16 maart

Naast het openstellen van onze locaties organiseren we ook een banenmarkt op vrijdag 15 maart tussen 19.00 – 22.00 uur bij Brownies&downieS Purmerend. Heb jij ervaring in de Verstandelijk Gehandicaptenzorg of GGZ of heb jij andere zorgervaring op niveau 3, 4 en 5? Dan gaan de medewerkers van Prinsenstichting graag met je in gesprek.

Kijk op de facebookpagina of www.prinsenstichting om te zien welke locaties meedoen.

Bij Prinsenstichting maak je deel uit van een organisatie met lef! Je hebt ruimte voor eigen keuzes, we leren van elkaar en kijken altijd naar wat mogelijk is. Ook krijg jij de kans om te groeien als persoon en pakken we een uitdaging met beide handen aan. Op deze manier zorgen wij samen voor een zinvol leven en zinvol werk. Zowel voor onze medewerkers als voor onze cliënten.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten
 

Fotoseries