Bloemen van de burgemeester voor het bruidspaar.
Bloemen van de burgemeester voor het bruidspaar. ((Foto: Han Giskes))

Bloemen voor bruidspaar

PURMEREND - Burgemeester Don Bijl bracht een felicitatiebezoek aan het echtpaar Dirk en Bep Aurik-van der Klis, dat op 5 maart zestig jaar getrouwd is.

Dirk (81) is geboren in Ouderkerk aan de Amstel en Bep (78) is geboren in Haarlem. Ze leerden elkaar op de dansvloer kennen en trouwden in 1959 in Ouderkerk aan de Amstel. Hier hebben zij 20 jaar gewoond. Ze kregen samen 3 kinderen, 8 kleinkinderen en 6 achterkleinkinderen.

20 jaar na hun huwelijk emigreerden ze naar Brazilië. Daar hebben zij 10 jaar gewoond. Daarna keerden zij terug naar Nederland en vestigde het paar zich in Beverwijk. Sinds 2008 wonen ze in Purmerend.

Vroeger werkte Dirk als lampenist op Schiphol. Nadat zij emigreerden, werd hij aangesteld als bedrijfsleider in de bloemensector. Bij terugkomst in Nederland werkte als vrachtwagenchauffeur.

Als hobby hield Dirk koeien. Bep deed graag handwerken. Vroeger gingen zij geregeld met de kinderen op vakantie naar Duitsland.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend!


Via de wekelijkse nieuwsbrief houden we je op de hoogte van alles wat er in Purmerend gebeurt, leuke evenementen en diverse winacties.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een weekendje weg!

De Rodi Purmerend nieuwsbrief:

* verplicht veld

Meer berichten
 

Fotoseries