Gratis workshops tijdens Startersevenement Waterland

REGIO - In 2018 startten maar liefst 191.000 nieuwe bedrijven. Dit was een recordaantal. Ook de eerste maanden van dit jaar was het druk bij de Kamer van Koophandel. Om al deze ondernemers sterk van start te laten gaan, is er op 8 april het Startersevenement Waterland. Plaats van handeling is BurgGolf (Golfresort De Purmer) aan de Westerweg 60 in Purmerend.

Initiatief van gemeenten, ondernemersclubs en Rabobank

Volgens het CBS is maar liefst 94% van de bedrijven die startten een eenmanszaak. "Maar starten doe je niet alleen", vertelt Eric Zwart, directievoorzitter Rabobank Waterland en Omstreken. "We helpen ondernemers graag nog sterker van start te gaan. Daarom kunnen zij diverse gratis workshops volgen tijdens het Startersevenement Waterland. Of je nu droomt van een eigen bedrijf of al even aan het ondernemen bent en verder wil groeien: iedere startende ondernemer is welkom bij BurgGolf in Purmerend die avond."

Workshops

Vele ondernemers zitten met vragen over hun administratie, belastingvoordelen of marketing. Niels Krommenhoek, Adviseur Economie Gemeente Purmerend: "Wil je (meer) klanten trekken met je website? Weet je niet goed hoe jouw klanten 'ja' gaan zeggen tegen het bedrag dat je echt waard bent? Of worstel je met je positionering? En wil je alles weten van belastingvoordelen en –regels voor startende ondernemers? Je kunt tijdens het Startersevenement Waterland twee workshops volgen en kiest er per ronde één die past bij de fase van je ondernemerschap."

Er zijn diverse workshops, zoals Groeistrategieën voor een vliegende start met je bedrijf, Hoe presenteer jij je online als ondernemer?, Goede start met belastingen en Krijg de juiste prijs voor jouw product of dienst.

Stel vragen persoonlijk

"Omdat we weten dat ondernemers het liefst leren van andere ondernemers, kun je tijdens het netwerkcafé in contact komen met hen", aldus Krommenhoek. Heb je vragen over boekhouding, marketing, juridische zaken, financieringen of netwerken? Stel ze dan één op één aan de experts.

Aanmelden

Het evenement op 8 april begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 22.30 uur. De inloop is vanaf 19.00 uur. De avond is speciaal bedoeld voor ondernemers die tot en met drie jaar bezig zijn en die hun kennis willen verrijken. De toegang is gratis.

Aanmelden kan via https://www.startersloket.nl/waterland/agenda/startersevenement-waterland-08-04-2019/

Samenwerking

Het Startersevenement Waterland is een samenwerking van de gemeenten Purmerend, Beemster, Waterland, Landsmeer, Edam-Volendam, Beemster Ondernemer, PRO, BVL Landsmeer, Startersloket en Rabobank.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten
 

Fotoseries