De veelzijdige Ellen ten Damme.
De veelzijdige Ellen ten Damme. ((Foto: Danny Ellinger))

Concert Crescendo en Ellen ten Damme

PURMEREND - Op zaterdagavond 23 maart geeft Harmonie Crescendo een lenteconcert in theater De Purmaryn. Speciale gast is Ellen ten Damme. Aanvang 20.15 uur.

Ellen ten Damme is singer-songwriter, zangeres en veelzijdig muzikante. Zij speelt onder meer viool, piano en gitaar, daarnaast acteert ze. Haar grote kracht is de puurheid die recht uit haar hart komt en die zich uit in haar hele optreden.

Naast een succesvolle film-en televisie carrière heeft Ellen ook een indrukwekkende status in de muziekwereld veroverd. In 2018 trok zij door het land met haar succesvolle theatershow Paris-Berlin, een avond vol topentertainment en Franse- en Duitse klassiekers. Zij brengt onder andere uit dit programma een aantal stukken waarvan sommigen worden begeleid door het Groot Orkest van Harmonie Crescendo, dat onder leiding staat van dirigent Wim Klaver.

Daarnaast zal Crescendo ook zelfstandig een zeer afwisselend repertoire ten gehore brengen, waarin klassieke stukken worden afgewisseld met muziek uit het Franse en Duitse idioom.

Kortom, het belooft een bruisend concert te worden waarmee Ellen ten Damme en Crescendo de lente van 2019 muzikaal zullen binnenhalen.

De toegangsprijs is € 17,50. Reserveren van kaarten kan door een mail te sturen naar kaarten@crescendo-purmerend.nl of aan de kassa van De Purmaryn, indien er plaats is ook voorafgaande aan het concert.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten
 

Fotoseries