Ruim 60 jaar kunnen leden van de vereniging met hun boten terecht op de Purmerringvaart.
Ruim 60 jaar kunnen leden van de vereniging met hun boten terecht op de Purmerringvaart. ((Foto: aangeleverd))

Open Dag bij Roeivereniging De Where

PURMEREND - Roeivereniging De Where zet haar deuren open. Op zaterdag 13 april is iedereen die een kijkje wil nemen bij deze vereniging van harte welkom tussen 11.00 en 14.00 uur.

Wist u dat Purmerend prachtig roeiwater heeft? Al meer dan 60 jaar kunnen leden van PRV De Where met hun boten terecht op de Purmerringvaart. Er kan geroeid worden naar Edam en naar Ilpendam en de echte diehards kunnen de ringvaart helemaal rond roeien, in totaal is dat ongeveer 22 kilometer.

Roeivereniging De Where heeft een prachtig clubgebouw aan de Wheredijk. Bezoekers van de open dag kunnen de vloot bekijken. Deze bestaat uit meer dan 50 boten. Daar zijn Wherry's bij voor relaxte toertochten, maar ook snelle wedstrijdboten. En als u tijd en zin heeft kunt u ook samen met ervaren roeiers een stukje roeien op de Purmerringvaart. Mocht dat een stap te ver zijn dan kunt u plaats nemen op een van onze ergometers om 'droog' te roeien.

Roeien is een heerlijke buitensport voor jong en oud. Zomer en winter (als het niet vriest) gaan de boten naar buiten. Bij De Where roeien kinderen vanaf 10 jaar; ouderen roeien tot ver in de 80. De roeibeweging is gezond voor het hele lichaam en tot op hoge leeftijd te beoefenen.

Voor meer informatie kijk op www.prvdewhere.nl

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten
 

Fotoseries