Masha en de Beer zijn voor het eerst in de theaters zien.
Masha en de Beer zijn voor het eerst in de theaters zien. ((Foto: Wim Lanser))

Masha en de Beer in De Purmaryn

PURMEREND - Masha is een vrolijk, klein meisje en haar beste vriend is… een grote bruine beer! Na hun populaire animatieserie op Netflix en NPO3 komen Masha en de Beer voor het eerst naar het theater met hun eigen familiemusical. Op zaterdag 11 mei staan ze in De Purmaryn. Aanvang 14.00 uur.

Lezertjes van Purmerend op Zondag kunnen kaarten en een verrassingspakket winnen. Hoe? Kijk aanstaande zondag in Purmerend op Zondag!

In 'Masha en de Beer Live!' heeft Beer eindelijk zijn rust gevonden. Maar zijn ondeugende buurmeisje Masha kan geen seconde stilzitten. Ook nu komt ze samen met Beer en al haar andere bekende vriendjes weer terecht in een doldwaas avontuur.

Het prachtige poppenspel, de fleurige decors, de vrolijke meezingliedjes en het hartverwarmende verhaal maken van 'Masha en de Beer Live!' een onvergetelijke theaterervaring voor de hele familie.

Na de voorstelling verlaten Masha en haar vriendjes zelfs even hun knusse huisjes in het bos om met jou op de foto te gaan in de foyer van het theater. Het wordt ongetwijfeld beregezellig!

De prijs van een kaartje is € 13,- (exclusief reserveringskosten). Reserveringen via www.depurmaryn.nl of telefonisch via 0299 43 22 05. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/MashaendeBeer.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten
 

Fotoseries