Helden van Beemster Live 2.0 in sportcentrum De Kloek

Algemeen
Beemsters Fanfare bestaat 130 jaar.
Beemsters Fanfare bestaat 130 jaar. (Foto: Rieta Mulder)

MIDDENBEEMSTER – Op zaterdag 19 mei vanaf 15.30 uur wordt in sportcentrum De Kloek 'Helden van Beemster Live 2.0' georganiseerd.

Beemsters Fanfare viert 130-jarig bestaan met festival

Dit in het kader van het 130-jarig bestaan van Beemsters Fanfare. Vijf jaar geleden, bij het 125-jarig bestaan, was de eerste editie van Helden van Beemster Live.

De organisatie spreekt nu al van een ontzettend leuk festival waar iedereen bij moet zijn. "Het wordt genieten met diverse bands uit de omgeving, die verschillende muziekstijlen spelen", aldus Carla Enthoven van Beemsters Fanfare.

Optredens staan gepland van The Nightwatchers (een jonge band met muziek op de rand van soul en pop), DIS Band (coverband uit Noord Holland), Poor Man's Limo (de Blues en Soul coverband uit Grootschermer), Flegmatieke Zonderlingen (Volendamse Feestband), Bigband Miss Jones (een 23 mans Bigband, dé verrassing uit Noord Holland. Last but not least natuurlijk Beemsters Fanfare.

Kaarten kosten € 20,- in de voorverkoop en € 25,- aan de zaal. De voorverkooppunten zijn: sportcentrum De Kloek aan de Insulindeweg; Novalux Middenbeemster, De Walvis in De Rijp, Drogisterij Carla van der Hulst in Avenhorn en bij Jan Cas Sombroek in Volendam.

Op zondag 5 mei (Bevrijdingsdag) verzorgt de jarige fanfare een optreden voor Brasa Heerenhuis in Middenbeemster. Aanvang 19.30 uur.

Kijk voor meer informatie op www.beemsters-fanfare.nl/helden-van-beemster-live-2-0/