Extra voorstelling op zaterdagmiddag 25 mei.
Extra voorstelling op zaterdagmiddag 25 mei. ((Foto: Wim Lanser))

Extra voorstelling De Kleine Zeemeermin

PURMEREND - Na vele wereldberoemde sprookjes te hebben omgetoverd tot succesvolle musicals, presenteert Van Hoorne Entertainment alweer haar elfde sprookjesvoorstelling: De Kleine Zeemeermin De Musical. De eerste voorstelling op zaterdag 25 mei in De Purmaryn is bijna helemaal uitverkocht, daarom is er wegens succes een extra voorstelling bijgeboekt om 16.30 uur.

Duik mee in het eeuwenoude verhaal van de Kleine Zeemeermin die verliefd wordt op de knappe mensenprins. Sita, die eerder de rol van Rapunzel en Assepoester vertolkte, is nu te zien als de lieve Kleine Zeemeermin met haar prachtige staartvin en wonderschone stem. Ook het populaire tovenaarsduo Titus en Fien, gespeeld door Michael van Hoorne en Esther van Santen, reist mee naar de betoverende wereld onder water. Zoals altijd zorgen zij weer voor een flinke dosis aanstekelijke humor en hilarische scènes voor jong én oud!

Vaar mee op de swingende muziekgolven naar de kleurrijke onderwaterwereld in dit gloednieuwe, spetterende sprookje voor de hele familie!

Kom verkleed

Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd! Je maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet en kun je nog even lekker dansen bij het Onderwaterbal.

De voorstelling vindt plaats in de grote zaal van De Purmaryn. Kaarten kosten 1e rang € 19,50 en 2e rang € 17,00. Tickets zijn te bestellen via www.depurmaryn.nl of aan de kassa van het theater.

Meer berichten
 

Fotoseries