Purmerendse Femke Blakborn geeft zich vol in haar geluk, pijn en haar mens-zijn.
Purmerendse Femke Blakborn geeft zich vol in haar geluk, pijn en haar mens-zijn. ((Foto: Mark Nettenbreijers))

Muziektheater voor vluchtelingen op Lesbos

PURMEREND - Soms is er een magisch moment waarop de dingen om ons heen in harmonie samenvallen. Zo'n moment willen initatiefnemers Rikje Houtman en Femke Blakborn graag met u willen delen op zaterdag 25 en zondag 26 mei in de theaterzaal in P3 tijdens de benefiet muziektheatervoorstelling 'Laat me vallen' ten bate van Home for all.

Rikje zet zich al enige jaren met hart en ziel in voor Home for All, een lokale hulporganisatie op het eiland Lesbos die voor vluchtelingen liefdevolle 'Safe Places' creëert en hen daar van broodnodige basisbehoeftes voorziet. Femke werkt al geruime tijd met passie aan 'Laat me vallen', haar eigen muziektheatervoorstelling. Doordat de vriendinnen hun krachten hebben gebundeld kunt u hier niet alleen de vruchten van zien maar tegelijkertijd een hartverwarmend doel ondersteunen. Samen willen Rikje en Femke mensen (aan)raken, geld inzamelen en aandacht vragen voor de situatie van de vluchtelingen op Lesbos.

Femke Blakborn

Naast de yogalessen die Femke Blakborn tegenwoordig geeft kroop het bloed toch waar het niet gaan kon. De afgelopen twee jaar heeft ze materiaal verzameld en muzikale vrienden uit heden en verleden uitgenodigd om zo haar oude liefde muziek en theater weer op te pakken.

Bij het Nederlands Kinder Theater (nu NKT Theaterschool) speelde ze in verschillende musicals. Hierna volgde ze verschillende kleinkunst-, theater-, en dansworkshops, kreeg zangles op Conservatorium Alkmaar en was te zien in verschillende professionele muziektheaterproducties. Tot enige jaren terug was ze frontvrouw van ensemble 'FEM' waarmee ze langs festivals en muziekcafés toerde, met een repertoire van Frans-, Spaans- en Engelstalige liedjes.

De aanvangstijden zijn op zaterdag 25 mei om 20.30 uur en zondag 26 mei om 15.00 uur. Locatie Pop- en Cultuurpodium P3, Theaterzaal, Purmersteenweg 17-19, 1441 DK Purmerend.

Kaarten kosten in de voorverkoop €12,50 (inclusief fee) en €15,- (inclusief fee) aan de deur.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten
 

Fotoseries