De organisatie roept alle deelnemers aan de loop om verkleed te komen.
De organisatie roept alle deelnemers aan de loop om verkleed te komen. ((Foto: Han Giskes))

Vido-leden hollen voor nieuw trainingsmateriaal

PURMEREND - Handbalvereniging Vido organiseert zaterdag 15 juni een zogeheten Superhelden sponsorloop voor alle leden en aanhang. Iedereen is welkom om mee te lopen. Van de opbrengst wil het bestuur nieuwe wisselbanken, scoreborden en trainingsattributen waaronder loopladders, pionnen en hoepels aanschaffen.

De loop is geen gewone sponsorloop. "Het is de bedoeling dat de deelnemers als superhelden over het parcours vliegen. We hopen dan ook dat iedereen verkleed als zijn of haar favoriete superheld de rondjes komt rennen", aldus het appèl vanuit de organisatie.

Deelnemers hebben inmiddels de nodige informatie gekregen of krijgen dit dezer dagen. Ze ontvangen een sponsorkaart waarmee ze sponsors kunnen werven. In veel gevallen zal dat dichtbij huis zijn want normaal gesproken zijn vaders, moeders, opa, oma's, buren en oom s en tantes bereid de portemonnee te trekken.

Alle lopers worden op 15 juni tussen 15.30 en 16.00 uur verwacht. De loop begint om 16.30 uur. De E'tjes en F'jes lopen 20 minuten om twee velden, de overige leden 30 minuten om drie velden. Als het hardlopen niet lukt, mag men wandelen. Tot slot krijgt iedereen een patatje en limonade aangeboden.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten
 

Fotoseries