(Foto: aangeleverd)

Super Skate Day

PURMEREND - IJS en Inline-Skate Club Purmerend organiseert zondag 16 juni de Super Skate Day bestaande uit wedstrijden op de piste van de ijs en inline-skateclub en 2 skeelertochten voor jong en oud. Het zijn skeelertochten van 10km (start 10:00 uur) en een tocht van 45-50km (start 13:00 uur) en deze gaan door waterland en het Twiske. Voor elke deelnemer is een leuk aandenken.

De 1ste familie toertocht start om 10:00 uur vanaf ons trainingscomplex (Trimpad 10, 1443WT Purmerend). Het is een tocht van circa 10 km voor beginners en kinderen met een snelheid van circa 16 – 18 km/uur. Een leuke gelegenheid voor ouders om gezellig mee te rijden. Het is tenslotte vaderdag! Vanaf het clubhuis wordt in peloton gereden langs de ringvaart van Purmerend in de richting van Edam waarbij je kunt genieten van een prachtig uitzicht over de landerijen. Later steken we af richting het Purmerbos. Deelnemers dragen verplicht een helm. Overige beschermmaterialen wordt aangeraden. De kosten voor deze tocht bedragen € 5,00. Graag vooraf opgeven voor de skeelertocht, stuur een email bericht naar skeelertocht@ijseninlineskateclub.nl of op de dag zelf.

De 2de tocht start om 13:00 uur is voor de mensen met een lange adem en heeft een totale afstand van circa 45- 50 km. De Peletonstocht start op ons clubhuis (Trimpad 10, 1443WT Purmerend) en gaan wij langs het Purmerbos richting De Purmer, Monnickendam, Broek in Waterland,'t Schouw oversteken met pont en via Purmerland richting Den Ilp en het Twiske in. Nadat wij Het Twiske achter ons hebben gelaten steven wij in gestaag tempo retour richting Purmerend om te finishen bij de IJs- en Inline-Skateclub Purmerend. Dit evenement vindt plaats onder auspiciën van de KNSB. Deelnemers dragen verplicht een helm. Overige beschermmaterialen wordt aangeraden. Deze tocht wordt afgesloten met soep en een broodje hamburger. Graag vooraf opgeven voor de skeelertocht, stuur een email bericht naar skeelertocht@ijseninlineskateclub.nl of op de dag zelf. De kosten voor deze tocht bedragen € 7,50

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend!


Via de wekelijkse nieuwsbrief houden we je op de hoogte van alles wat er in Purmerend gebeurt, leuke evenementen en diverse winacties.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een weekendje weg!

De Rodi Purmerend nieuwsbrief:

* verplicht veld

Meer berichten
 

Fotoseries