Het is dé kans om je dansskills te verbeteren.
Het is dé kans om je dansskills te verbeteren. ((Foto: aangeleverd))

Doe mee aan projectvoorstelling STORMO op Reuring

PURMEREND - Wil jij een rol in een voorstelling tijdens de straattheaterdag van het Reuring Festival op zaterdag 29 juni? Dan is die kans nu heel groot, want belangstellenden kunnen zich aanmelden voor de projectvoorstelling STORMO van de bekende Italiaanse dansgroep Effeto Larsen.

Het belooft een grote happening te worden op de Koemarkt en er zijn nog enkele plekken om mee te doen! De organisatie zoekt nog mensen tussen de 12 en 100 die mee willen doen aan deze voorstelling en workshop. Het project leert je om actief te luisteren via non-verbale communicatie en je bent bezig met zowel individuele als groepsdans.

Niet vrijblijvend

Wat wordt er van je verwacht? Je bent aanwezig tijdens de voorstelling op zaterdag 29 juni van 12.30 tot 16.30 uur op de Koemarkt; je bent aanwezig bij de generale repetitie op zaterdagochtend 29 juni van 09.30 tot 11.30 uur op de Koemarkt; de workshops zijn op woensdag 26, donderdag 27 en vrijdag 28 juni van 19.00 tot ongeveer 22.00 uur. Het is de bedoeling dat je tenminste twee van de drie workshops kan bijwonen. Locatie is nog niet bekend, maar wel in Purmerend. Die informatie volgt te zijner tijd; je doet mee op vrijwillige basis, maar het geheel is niet vrijblijvend.

Waanzinnig

Wat krijg je? Een waanzinnige ervaring en een vet optreden; een samenwerking met een dansgroep die over de hele wereld bekend is; de kans om je dansskills te verbeteren zonder dat het voelt alsof je 'in een les' zit; en je krijgt op zaterdag 29 juni een lunch.

Er zijn nog maar enkele plekken vrij, dus meld je snel aan! Stuur een mail met jouw voor- en achternaam, leeftijd en telefoonnummer naar els@reuring.com

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend!


Via de wekelijkse nieuwsbrief houden we je op de hoogte van alles wat er in Purmerend gebeurt, leuke evenementen en diverse winacties.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een weekendje weg!

De Rodi Purmerend nieuwsbrief:

* verplicht veld

Meer berichten
 

Fotoseries