Vijfde editie van het 112 Goede Doelen Toernooi

Algemeen
Voor de jeugd is er onder andere een stormbaan.
Voor de jeugd is er onder andere een stormbaan. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Zaterdag 22 juni is op het complex van voetbalvereniging De Wherevogels voor de vijfde keer het 112 Goede Doelen Toernooi. Iedereen kan komen kijken en meedoen aan activiteiten van politie, brandweer, douane, ambulancedienst, justitie en marechaussee én kennismaken met voetbal. Het evenement is tussen 09.30 en 17.00 uur.

Naast de onderlinge vriendschappelijke wedijver wordt er elk jaar voor een goed doel gevoetbald. Het inschrijfgeld gaat dit jaar naar de stichting "Kinderbeestfeest". Deze stichting organiseert voor kinderen met specifieke zorgbehoeften en kinderen met een handicap bijzondere festiviteiten.

Demonstraties en voertuigen

Tijdens het 112 Goede Doelenvoetbaltoernooi zijn diverse 112 voertuigen te bewonderen zijn, die in het verleden en heden zijn gebruikt. Daarnaast zijn er traditiegetrouw allerlei festiviteiten en demonstraties voor jong en oud, zoals een opblaasbare stormbaan van 17 ½ meter, een dartbord van 4 meter hoog waar je met een bal met klittenband op kan schieten (dartschieten). Net zoals afgelopen jaren is er ook professioneel handboogschieten en het gatendoelschieten Dus voor de kleintjes en de aanhang is er genoeg te doen op deze geweldige dag.

Het programma is als volgt:

08:30 uur         Deuren open

09:00 uur         Groepsfoto van alle deelnemers en de medewerkers van Kinderbeestfeest.

09:30 uur         Start met de officiële aftrap van de voorzitter van Kinderbeestfeest.

Hele dag         Voetbal, demonstraties en andere sporten

16:15 uur         Uitreiking prijzen

16:30 uur         Buffet en Live muziek van de Feestpolitie