Mis de AquaDisco Summer Party in Leeghwaterbad niet!
Mis de AquaDisco Summer Party in Leeghwaterbad niet! ((Foto: Pim de Vries))

AquaDisco Summer Partyin Leeghwaterbad

PURMEREND - AquaDisco Summer Party is vrijdagavond 21 juni het laatste dansfeest voor de zomervakantie in het zwembad in Purmerend. Deze AquaDisco! heeft als extra een 'tropisch' springkussen. Vanzelfsprekend ontbreken zomerse muziek en lekker zwemwater niet. De dansfeesten in het recreatiebad trekken altijd honderden enthousiaste muziek- en waterfans.

Vrijdag klinken vanaf 19.00 uur in het recreatiebad van het Leeghwaterbad swingende kinderhits en zomerhits. Wie niet danst kan van de luid klinkende muziek genieten tijdens het spelen of zwemmen. De deuren van het zwembad zijn voor de AquaDisco Summer Party! open vanaf 18.30 uur. Het dansfeest begint om 19.00 en duurt tot 21.00 uur. Kinderen kunnen vanaf heden muziek aanvragen via info@spurd.nl, hun keuze tijdens de openingstijden bekend maken aan de receptie van het Leeghwaterbad of vrijdagavond 21 juni vragen aan de dj.

Jonge muziek- en waterliefhebbers tot en met acht jaar of zonder zwemdiploma moeten tijdens de AquaDisco! in of bij het recreatiebad zijn vergezeld door een volwassene in zwemkleding. Na vrijdag 21 juni is de eerstvolgende AquaDisco! 20 september 2019. De toegangsprijs voor de AquaDisco! is 5,50 euro, toegangskaarten voor Summer Party! zijn inmiddels in de voorverkoop verkrijgbaar bij de receptie.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten
 

Fotoseries