Mysterie met illusionist David Nathan aanstaande zaterdag in de Speelkraam

Algemeen
De talentvolle Purmerendse illusionist deed afgelopen weekend zijn trucs op Reuring.
De talentvolle Purmerendse illusionist deed afgelopen weekend zijn trucs op Reuring. (Foto: Han Giskes)

PURMEREND - Zaterdag 6 juli organiseert de Speelkraam in het Leeghwaterpark een Mysteriedag. Hoogtepunt is de wervelende show van David Nathan! De Purmerende illusionist/goochelaar, door steeds meer vakbroeders genoemd als de nieuwe Hans Klok, zorgt van 12.45 tot 13.30 uur voor spektakel met zijn Magic Kindershow. Afgelopen weekend was David actief tijdens het Reuring Festival. Hij vermaakte het publiek met zijn onnavolgbare trucs.

Volgens de mensen van de speeltuin mag de jeugd dit niet missen. De eigen poppenkast van de Speelkraam komt tevoorschijn en speelt om 12.00, 14.00 en 16.00 uur een verhaal over een mysterie bij de Fabeltjeskrant. Tegen betaling kunnen de kinderen cupcakes versieren of een mooie Tattoo laten zetten door FaceColor.

De nieuwe Hans Klok

"De nieuwe Hans Klok, zo zie ik de jonge illusionist David Nathan uit Nederland. De manier waarop hij het publiek op een magische reis meeneemt is buitengewoon bijzonder en uniek", zegt Ger Copper over Nathan. Zijn grote voorbeeld en coach Hans Klok zelf noemt hem "Eén van de grootste talenten van dit moment."