De foeilelijke 'puist' krijgt eindelijk een andere bestemming.
De foeilelijke 'puist' krijgt eindelijk een andere bestemming. ((Foto: Rodi Media/JB ))

Historiserende bouw op PostNL-terrein

PURMEREND - Eindelijk is de kogel door de kerk en is er licht aan de eindeloos lijkende tunnel die PostNL-terrein heet. Samen met Snippe Projecten B.V. is de afgelopen periode gezamenlijk gezocht naar een passende invulling voor de locatie PostNL. Daar is nu overeenstemming over. Mulleners en Mulleners architecten heeft een schetsontwerp voor historiserende bouw op locatie PostNL gemaakt.

Daarnaast worden er sociale huurwoningen en doorstroomwoningen gerealiseerd in Kop West. Wethouders Eveline Tijmstra en Thijs Kroese zijn trots en blij met dit resultaat.

Mooi plan

Er ligt nu volgens de gemeente en Snippe een mooi plan op tafel waarmee waarde wordt toegevoegd aan de stad en de woonambitie van Purmerend een forse impuls krijgt. Zodat het naar uitziet dat de foeilelijke 'puist', nota bene op een van de meest bepalende plekken in het centrum, een andere en betere bestemming krijgt.

Op woensdag 10 juli is er van 18.00 tot 21.30 uur een informatieabijeenkomst voor omwonenden en andere geïnteresseerden in het stadhuis. De inloopbijeenkomst is bedoeld om een beeld te geven van hoe de locatie er straks uit komt te zien. Er kan nog niet worden ingeschreven op een woning.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten
 

Fotoseries