Op de fiets bij Sporting de Gors de leerlingen Jildou, Perre en Mila. Rechts docent BSM Henk de Koning.
Op de fiets bij Sporting de Gors de leerlingen Jildou, Perre en Mila. Rechts docent BSM Henk de Koning. ((Foto: Han Giskes))

Sporting de Gors steunt BSM DaVinci met goede doel

PURMEREND - George Bruynesteijn, eigenaar van Sporting de Gors, schakelde meteen naar een bergverzet toen Mila Kuller, Jildou van der Wal en Perre Schmidt van het DaVinci hem vroegen om mee te werken aan een Spinning Marathon. Een marathon van 3 uur om zoveel mogelijk geld op te halen voor 'Kinderen met een Energiestofwisselingsziekte', om het belangrijke medicijnonderzoek te steunen met als doel de ziekte te kunnen stoppen.

Alvorens de benen op de pedalen werden gezet, nam Perre het woord. Hij legde uit waarom zij met het DaVinci BSM team dit goede doel hebben gekozen en wat de ziekte doet met kinderen, wat het betekent om te leven met deze ziekte. De sfeer zat er vanaf het eerste uur met Kelly Bruynesteijn goed in. Maar om nu te denken dat de 'Spinners' gespaard werden, niet echt. Gelukkig werden zij door het BSM team voorzien van bananen van Patrick Hop (Dick Schaap) en AA drink van De Druiventuin (winkelcentrum Meerland) om energie te blijven geven.

Onder leiding van veilingmeester George werd ook een veiling gehouden. Fantastisch, dat Kriti Purmerend, Spijkerman Eten & Drinken, Brasa Purmerend, Hugo Boss by Deitmers Select, CONO kaasmakers en BestEscape Purmerend gifts/cadeaubonnen, lunch/diner bonnen sponsorden. Er werd gretig en met veel energie geboden en overboden.

Aan het einde van het derde en laatste uur spinnen werd de eindstand bekend gemaakt: een ongekend bedrag van € 2.125,- . Al met al was het een warme, gezellige en energieke Spinning Marathon en Mila, Jildou en Perre zijn geweldig blij met het enthousiasme van Sporting de Gors en de tomeloze inzet van de 'Spinners'.

Het BSM team zal met Stichting Forza4Energy4All meedoen met een 3-daagse sportieve uitdaging in de Italiaanse Alpen. Op 5, 6 en 7 september zullen de drie machtige bergen (Gavia, Mortirolo & Stelvio) per fiets beklommen worden. Doneren kan uiteraard nog steeds via https://actie.energy4all.nl/team/davinci4energy

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten
 

Fotoseries