Vlug als Water is twee dagen te bewonderen.
Vlug als Water is twee dagen te bewonderen. ((Foto: Conchita Amesz))

Bizarre theatrale vaartocht over het Noordhollandsch kanaal

PURMEREND - De vaartocht Vlug als Water, een productie van PUIK, is op zaterdag 28 en zondag 29 september. De start is bij de PUIK partytent op de Beemsterburgwal. In anderhalf uur tijd worden de deelnemers meegevoerd langs heftige gebeurtenissen en ontmoeten zowel op de boot als langs de oever vele kleurrijke personages.

Een gekocht lot is het entreebewijs. Met dit lot zijn alle deelnemers al winnaars, want zij zijn uitverkoren om mee te mogen met een bijzondere rondvaart over het Noordhollandsch Kanaal. Iedereen maakt daarnaast nog kans om de uiteindelijke grote winnaar worden.

In Vlug als Water ontvangt projectontwikkelaar Bart de Graaijer de winnaars in de PUIK partytent. Hij belooft hen als ultieme hoofdprijs van de loterij een felbegeerde woning. Een luxe appartement in het door De Graaijer te realiseren mooiste en hoogste wooncomplex van Purmerend; en uiteraard ook van de Beemster. Dit is de start van een fijne en feestelijke dag ter ere van de fusie tussen Purmerend en Beemster en de langverwachte herontwikkeling van de Vijfhoek.

De winnaars stappen als uitverkorenen aan boord. Eenmaal van wal gestoken blijkt vervuilde bouwgrond een bron van heel wat kwaad. Het wegsijpelende gif veroorzaakt heftige kettingreacties op en rond het tweehonderd jaar oude kanaal. Hou elkaar goed in de gaten en laat de handen uit het water. Loop geen enkel risico! Zal er uiteindelijk met elkaar geproost kunnen worden op een goede afloop? Dat hoopt PUIK oprecht en wenst iedereen een behouden vaart.

Aanvang 10.30, 13.30 en 16.30 uur. Afvaart vanaf de PUIK partytent op de Beemsterburgwal in Purmerend. Kaarten kosten € 15,-. Bij aanvang krijgen de deelnemers hun lot als entreebewijs én een verrassingspakket met versnaperingen. Het aantal plaatsen is beperkt, vooraf kaarten bestellen voorkomt teleurstellingen.

Reserveer vooraf via puiktheater@gmail.com of bel 06 18 65 18 96. Kijk voor meer informatie op puiktheater.nl. Volg PUIK in de aanloop naar de vaartocht voor nieuws en weetjes over Vlug als Water hier: theaterstichtingPUIK (facebook) of puiktheater (instagram)

Vlug als Water is een PUIK productie

Het spel is van Conchita Amesz, Carla van Dijk, Riccardo Dragotta, Bibi Peerdeman, Marion van Veen, Pieter Janssen, Tanja Huijgens, Marjan Nieuwenhuis, Hedy Cooke, Wout Klijn, Roel de Bie, Astrid Waernes, Wim Brunt, Ariane van Pelt, Peter de Weerd, Peter Romp, Monique Benjamin, Anne Marie Leijdekker, Jasmina van Langen, Jasmijn Romp en Peter Zuurveld. Beeld en sociale media Conchita Amesz, pr Ariane van Pelt site Wim Brunt. Tekst en regie Peter Zuurveld naar aanleiding van brainstormsessies met de spelers en medewerkers op en rond het water, te weten Arie van Twisk, Nico Dobber, Hans Jager, Katinka Nieuwenhuizen, Loes Greuter en Marjan Zuurveld.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten
 

Fotoseries