De 62-jarige Uitgeester.
De 62-jarige Uitgeester.

Dirk Breeuwer nieuwe trainer van Bavio

PURMEREND – Dirk Breeuwer wordt de nieuwe trainer van de Purmerendse Badmintonvereniging Bavio . De 62-jarige trainer uit Uitgeest komt bij Bavio jeugd, competitiespelers en recreanten trainen. Speciaal omdat er een nieuwe trainer is organiseert Bavio een kennismakingsaanbod van 8 weken voor nieuwe recreanten die badminton wel eens willen proberen.

Breeuwer traint behalve Bavio nog drie andere clubs in Noord-Holland. Zelf is Breeuwer pas als volwassene met badminton begonnen. Het spel greep hem onmiddellijk: "het dynamische karakter en het reactievermogen dat je nodig hebt maken het een geweldig spel", aldus Breeuwer. Ook benadrukt hij dat het een sociaal spel is, "op de club is het ook gewoon gezellig, en kunnen recreanten na een paar lessen al samenspelen met andere clubleden".

Bavio is erg blij met de nieuwe trainer en heeft speciaal om kennis te maken met de nieuwe trainer en de vereniging een 8-weekse cursus gepland. Men kan nu 8 badmintontrainingen op de maandagavond volgen met een afsluitend toernooi bij de laatste training. De trainingenreeks start op maandag 23 september van 20:00-21:00 uur. Andere geïnteresseerden zoals jeugd en ervaren spelers zijn van harte welkom om eens langs te komen bij de jeugd- en competitietrainingen (zie onze site www.bavio.nl voor trainingsdagen en tijden).

Voor meer informatie en/of aanmelden mail info@bavio.nl of kom vrijblijvend langs op maandagavond in De Vaart Koggenland 88 te Purmerend. Kosten voor de 8 trainingen inclusief toernooi zijn € 25,--.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten
 

Fotoseries